ATTO kompakt elscooter
Atto
ATTO kompakt elscooter
34 000 krLagerstatus
Webbutik
2 st
Fleminggatan 2 st
Produktbeskrivning

Atto är en elscooter tillverkad till en mycket hög kvalitetsnivå. Produkten är tänkt att vara transportabel och särtagbar, men samtidigt mycket stadig och pålitlig.

Motorn i Atto är en sk borstlös navmotor. Att bygga motorn i framnavet ger mera plats bak för en hopfällbar sitslösning. Atto kan vikas ihop och dras som en rullväska. Man kan också snabbt och enkelt haka isär halvorna för att lättare transportera i bil eller flyg. Då väger halvorna 12 resp 16,2 kilo.

Batteriet Atto är lithium, godkända för flygtransport. Färg på våra Attos är vit. Max fart på Atto är 6,4 km/h. Max vikt för brukaren är 100 kg.

Atto har tämligen små hjul och är därför inte lämpad för snö, is eller hala underlag som blött gräs och löv. Atto är en utpräglad stadsscooter.

Attos pris är nära Fritt Val rekvisitionsbelopp i Stockholm för kategorin "Elrullstol med mekanisk styrning för generell utomhusanvändning." Om vården bedömer att du behöver en elscooter så kan du få en rekvisition som täcker hela inköpet (34 000 är max bidraget).

Ring oss för gratis informationspaket om Fritt Val.

Besöka Attos hemsida för fina videos mm. 

Som tillbehör kan man köpa armstöd  och käpphållare till ATTO.

 

Här lite data om Atto

Vikt  28,2 kg

Mått HxLxB

90x120x56

Mått hopvikt

 72x35x42
Räckvid  16 km
Batteri  48 V Lithium 
Laddtid  4-5 h
Godkännanden  CE, TüV, FDA
Instument  LED
Fakta om produkten
Artikelnummer:
M5986
Kategori:

Skriv ut
Ställl en fråga om produkten
Share