Elrullstol Eloflex 26 kg
Eloflex L (Large)
Elrullstol Eloflex 26 kg
29 900 kr


Storlek/ hjulstorlek/effektLagerstatus
Webbutik
Fler än 10 st
Fleminggatan Fler än 10 st
Produktbeskrivning

 

 

En modern hopfällbar lätt elrullstol med senaste teknologin avseende materialval, motorer och batterier. Din kompanjon på resor både hemma, på landet och på utlandsresor. Lätt vikt, 26 kg, och lång räckvidd ger stor förmåga att ta dig till många platser samma dag.

Två olika chassistorlekar att välja på. L har sitsen på 52 cm höjd och passar de flesta. M har lägre sits, 42 cm, och passar ibland bättre för de som är kortare än 175 cm. Du bör eftersträva att låret vilar på sitsen, då orkar du åka/sitta längre tid.

Stolarna finns i Plus-utförande. Då har de större luftfyllda bakhjul (12") och starkare (2 x 250W) motorer som ger dig säkrare och bekvämare färd på gräs-, grus- och snöunderlag.

Nu är det klart att el-rullstol får 25% premie från Naturvårdsverket. Du söker själv i efterhand, se till att fakturan också visar serienummer på ditt köp. Premie utgår för alla el-rullstolar och el-scooter i Saktas sortiment.

Om du vill kunna utnyttja stolen som eldriven transportrullstol så kan man köpa till ett extrafäste till manöverdonet som då kan monteras på valfri sida bakom stolen.

Sakta har en fodrad transportväska med hjul och handtag om du vill skydda din elrullstol under resan. Passar särskilt bra för flygresor där man kan riskera ovarsam behandling av bagage.

Se filmen om Eloflex                           Datablad ELOFLEX

Bruksanvisning ELOFLEX L (pdf)         Bruksanvisning ELOFLEX M (pdf)

 

 .

Specifikationer

Vikt  26 kg  
Hastighet 6,5 km/h  
Räckvidd 30 km  
Motor  2x borstlös högeffektsmotor  
Batteri  2x Lithium Ion 9 Ah / 24 volt  
Effekt  2x 200 W  (Plus = 250 W)
Vändradie  80 cm  
Hjul  8” fram – 10” bak  (Plus = 12” bak)
Brukarvikt  Max 120 kg  
Joystick Placering  vänster, höger eller på ryggstöd  
Mått L  94 cm (H) x 60 cm (B) x 96 cm (D)  
Mått L hopfälld  35 cm (H) x 60 cm (B) x 70 cm (D)  
Garanti  2 år  
Sitshöjd M/L 42/52 cm  

Varför köpa hos Sakta Säkerhetsbutiken? Du får en leverantör med stor utställning där du kan provköra och jämföra med andra produkter. Sakta har tillbehören och kan hjälpa dig ställa in produkten efter dina behov. Du får service och tillgång till våra utbildade och certifierade tekniker vid behov. Sakta Säkerhetsbutiken grundades 1974 och har AAA kreditranking. Företaget är kvar om du behöver hjälp i framtiden. Garantin är 1 år och vi kan erbjuda finansiering.

Fakta om produkten
Artikelnummer:
ELO XXX

Skriv ut
Ställl en fråga om produkten
Share

Populära tillbehör

Nackstöd Eloflex 995 kr Kompisstyrning 600 kr