Elrullstol TopMedi 19,8 kg
TEW007B+
1506953150_tew007b-2
Elrullstol TopMedi 19,8 kg
28 000 krLagerstatus
Webbutik
Fler än 10 st
Fleminggatan Fler än 10 st
Produktbeskrivning

 

 

NYHET! En modern hopfällbar lätt elrullstol med senaste teknologin avseende materialval, motorer och batterier. Din kompanjon på resor både hemma, på landet och på utlandsresor. Låg vikt, endast 19,8 kg, och lång räckvidd ger stor förmåga att ta dig till många platser samma dag.

 

Sakta har en fodrad transportväska med hjul och handtag om du vill skydda din elrullstol under resan. Passar särskilt bra för flygresor där man kan riskera ovarsam behandling av bagage.

TopMedi är en kompakt elrullstol och har lägsta vikten hittills i kategorin. Man kan lätt ta loss batterierna och få ner vikten ytterligare ett drygt kilo, vilket gör den ännu lättare att lyfta in i bagageluckan.

TopMedi är CE godkänd som medicinsk-teknisk utrustning. Batterierna har det speciella godkännandet som Transportstyrelsen kräver för att man ska ta med på flygplan. Läs mera på Transportstyrelsens hemsida.  Flyget kräver att man ta bort batterierna och tar med som handbagage, vilket underlättas av TopMedis konstruktion.

TopMedi styrs med sk joystick, och detta styrsätt kräver viss träning för en del äldre. När man väl lärt sig är rullstolen oerhört lätt att styra. Bromsen är automatisk och kopplas in när man släpper joysticken. Däcken är utan luftfyllning, men framhjulet har fjädring vilket ökar komforten.

Kom in till butiken och testkör TopMedi. Bakom butiken finns Kronobergsparken, som är mycket backig och ger ett bra tillfälle att prova stolens förmåga att klara branter och ojämna underlag.

För brukare i Stockholm är TopMedi prissatt vid rekvistionsgränsen för el-rullstol. Det betyder att stolen är utan kostnad för den som får Fritt Val rekvisition för rullstol. Om du inte vet hur man gör för att få en rekvisition, ring oss, så skickar vi ett informationspaket.

 

 

 

Specifikationer

Vikt  19,8 kg  
Hastighet 6 km/h  
Räckvidd 20-30 km  
Motor  2x borstlös högeffektsmotor  
Batteri  2x Lithium Ion 6 Ah / 24 volt  
Effekt  2x 200 W   
Vändradie  80 cm  
Hjul  6” fram – 9” bak   
Brukarvikt  Max 120 kg  
Joystick Placering  vänster, höger eller på ryggstöd  
Mått   89 cm (H) x 61 cm (B) x 97 cm (D)  
Mått sitts 42cm  
Garanti  1 år  
     

Varför köpa hos Sakta Säkerhetsbutiken? Du får en leverantör med stor utställning där du kan provköra och jämföra med andra produkter. Sakta har tillbehören och kan hjälpa dig ställa in produkten efter dina behov. Du får service och tillgång till våra utbildade och certifierade tekniker vid behov. Sakta Säkerhetsbutiken grundades 1974. Företaget är kvar om du behöver hjälp i framtiden. Garantin är 1 år och vi kan erbjuda finansiering.

Fakta om produkten
Artikelnummer:
TEW007B+
Kategori:

Skriv ut
Ställl en fråga om produkten
Share