Lets Go Out
LetsGoOut svart 2015 förlängd+fjädring
1332948650_letsgo-fold.jpg
LGO Black Metal
Let's Go Out Rollator -svart/silver - fri frakt
2 750 krLagerstatus
Webbutik
Fler än 10 st
Fleminggatan Fler än 10 st
Produktbeskrivning

Svenska Trustcares stora succé. En smidig utomhusrollator med låg vikt, snygg design och stora hjul som klarar att köras året om. Levereras fraktfritt med Posten till närmaste utlämningsställe. 

 

 

 

 

 Se filmen om Let's Go Out

 Läs mera om hur landstinget kan stödja ditt val av rollator. I "Fritt Val av rollator" berättar vi mera. Ring oss om du har frågor om Fritt Val. 08-650 25 20

De eleganta hjulen, större framtill än baktill, gör det lätt att svänga och komma över t ex trottoarkanter. Bakhjulen har dessutom skärmar som skyddar mot smutsstänk. Handtagen är ergonomiskt utformade av mjukt gummi med inbyggt stöd för handen. Lets Go Out är den första rollatorn med inbyggd fjädring på bakhjulen vilket ger jämn och behaglig gång på alla underlag.

Sitsen till Lets Go Out svart/silver är i matchande svart konstläder med vit söm, både snygg och slitstark och vattentålig. Lets Go Out har inga synliga vajrar mellan handtag och broms, allt är elegant inbyggt och vajrarna är inte i vägen.

Godkänd som rollator för användare upp till 130 Kg samt CE-märkt. Finns i två färger. På bilden visas rollator i beige/silver

Specifikation

  • Handtag    77 - 95 cm
  • Sitthöjd    59,5 cm
  • Längd       67 cm
  • Bredd       58,5 cm
  • Vikt          6,2 kg
  • Framhjul   24,5 cm
  • Bakhjul     20 cm

Lätt att fälla ihop med ett enkelt handgrepp i sitsen och transportera. Max bredd hopfälld 18 cm. Står själv då den är hopfälld. Bruksanvisning medföljer. Levereras färdigmonterad och hopfälld i kartong 68 x 21 x 85 cm. En smart liten väska som sitter under sitsen på rollatorn finns som tillbehör. Väskan kan lastas  med max 5 kg ( se bilden nedan). Rollatorn i leveransemballage väger totalt 9 kg.

 

Fakta om produkten
Artikelnummer:
TC0120
Kategori:

Skriv ut
Ställl en fråga om produkten
Share

Populära tillbehör

Väska, svart, 249 kr Käpphållare, 195 kr