ORION Pro 3W/4W elscooter -Invacare
198dcca18108746ed6463eb9de91377403866cad_ORION_PRO_CV391
ORION Pro 3W/4W elscooter -Invacare
37 000 kr


Välj bland följande alternativLagerstatus
Webbutik
2 st
Fleminggatan 2 st
Produktbeskrivning

ORION PRO El-scooter 3- eller 4-hjulig - flera färger - Invacare

NYHET - Orion PRO med en hastighet upp till 15km/h

Den nya ergonomiskt utformade Orion PRO har designats med fokus på aspekter som är viktiga för både nya och mer erfarna användare av scooter. Resultatet är en scooter utrustad med ett stort antal funktioner för att säkerställa upplevelsen av en säker, enkel och trevlig resa.  Orion PRO är den perfekta blandningen av komfort, säkerhet och pålitlighet! 

 

Pålitlig och driftsäker
Fjädringssystemet på Orion PRO har utformats för att ge dig en komfortabel åktur oavsett underlag, så att du kan slappna av och njuta av en pålitlig färd med skön komfort. Motorn är kraftig och i kombination med de pneumatiska 12”-däcken, tar den dig smidigt och säkert över olika hinder eller ojämna underlag.  

Säkerhet som standard
Förutom det unika belysningssystemet,  utrustad med hastighetsreducering som automatiskt minskar hastigheten i svängar vilket ger ökad säkerhet. Dessutom förhindrar en två-stegs frikopplingsspak scootern från att rulla fritt om den ofrivilligt frikopplas. Dessa egenskaper, i kombination med omfattande tester av det oberoende TÜV laboratoriet ser till att säkerheten kommer som standard med Orion PRO från Invacare.

Enkelheten
Det är enkelt att ta bort batterikåpan, vilket ger en snabb åtkomst till batterier, elektronik, motor och kablage vid en eventuell service. Drivenheten och elektroniken är skyddade mot vattenstänk vilket garanterar en god funktion av scootern, då de skyddas mot smuts och väta och på så sätt förhindras att onödiga tekniska fel behöver uppstå.

Beställningsvara

 

svårt att se bilden? öppna nytt fönster här

 

Fakta om produkten
Artikelnummer:
INVA1515500

Skriv ut
Ställl en fråga om produkten
Share