Let's Fly
LetsFly_Red TransparentBG
Let's Fly Rollator - Röd - FRI FRAKT
3 895 krLagerstatus
Webbutik
3 st
Fleminggatan 3 st
Produktbeskrivning

Nya röda Let's Fly är en smidig utomhusrollator med låg vikt, snygg design och stora svarta hjul som klarar att köras året om. Levereras fraktfritt med Posten till närmaste utlämningsställe.

 

 

 

 

De eleganta hjulen, större framtill än baktill, gör det lätt att svänga och komma över t ex trottoarkanter. Bakhjulen har skärmar som skyddar dig mot smuts. Handtagen är ergonomiskt utformade av mjukt gummi med inbyggt stöd för handen. Let’s Fly har inbyggd fjädring på bakhjulen vilket ger jämn och behaglig gång på alla underlag. Let's Fly har stabila sidor i helgjuten aluminium med vackra linjer som belönats med designpriset Red Dot

Sitsen till Let’s Fly röd är i matchande svart konstläder, både snygg, slitstark och vattentålig. Let’s Fly har inga synliga vajrar mellan handtag och broms, allt är elegant inbyggt och vajrarna är inte i vägen. Handtagen kan enkelt ställas i höjd med fasta lägen.

Godkänd som rollator för användare upp till 130 Kg. CE-märkt. Finns i fyra färger. På bilden visas rollatorn i röd lackering.

 Läs mera om hur landstinget kan finansiera ditt val av rollator. I "Fritt Val av rollator" berättar vi mera. 

Handtags-höjd     Sitthöjd      Längd Bredd Vikt Framhjul Bakhjul  Maxvikt brukare Bredd hopvikt 
78 - 96 cm 59,5 cm 67 cm 58 cm 6,9 kg 24,5 cm 20 cm 130 kg 18 cm

Lätt att fälla ihop med ett enkelt handgrepp i sitsen. Lätt att transportera och smidiga tt förvara. Står själv då den är hopfälld. Bruksanvisning medföljer. Levereras färdigmonterad och hopfälld i kartong. En smart liten väska som sitter under sitsen på rollatorn finns som tillbehör. Väskan kan lastas med max 5 kg ( se bilden nedan).
Fraktemballage 68 x 21 x 85 cm, vikt 9 kg. 

trust care lets fly utomhus rollator lättvikt

Fakta om produkten
Artikelnummer:
TC0250
Kategori:

Skriv ut
Ställl en fråga om produkten
Share

Populära tillbehör

Ryggband svart till 195 kr Transportväska 795 kr Väska, svart, Lets 249 kr Käpphållare, 195 kr