Royal Plus Hydro grön - Andersen
plusgreen
Royal Plus Hydro grön - Andersen
1 990 kr


Val av hjulLagerstatus
Webbutik
Tillfälligt slut
Fleminggatan Tillfälligt slut
Produktbeskrivning

Royal Plus är Andersens största och bredaste shoppingvagn, med ram i aluminium. Den är lätt att dra även på ojämn mark och i snö.

Royal Plus Hydro har 25 cm kullagerhjul med stänkskärmar. Hjulen är avtagbara. (Om du vill ha större hjul så ska du välja Royal Hydro)
Man kan även välja luftgummihjul med kullager som alternativ (Markera alternativ i Val av hjul).

Stänkskärm är standard. Bra för den som använder vagnen bakom cykeln. Chassit har krokar som gör att du kan hänga den på din kundvagn i matvarubutiken. Måtten gör den lämplig för dem som bor lantligt och de som drar tunga lass i sin shoppingvagn.

Royalchassit väger 3,2 kg utan säck. Det är godkänt för 50 kg. Spårbredd 58 cm. Handtagshöjd 108 cm. Vikbart chassi, både i höjd och i nedre ställningen. Royal Plus finns med tre olika väskor.

Säcken Hydro rymmer hela 56 liter och har rejäla fack inklusive separat del för kylvaror. Höjd 67 cm, bredd 35 cm samt djup 24 cm. Säcken skyddar väl mot regn och blåst med stängbart lock. Ryggsäcksremmar finns i särskild ficka. Du kan nu bära säcken separat som en ryggsäck som alternativ till att dra den på chassit. Totalvikt 4,8 kg. Finns i fyra olika färger. På bilden visas väskan i grönt.

Alla Royalvagnar kan kompletteras med cykelfäste SH-1 som kopplas ihop med rammonterat fäste R-1 BigEasy som passar de flesta cyklar. Alternativa fästen finns under Tillbehör för Andersens vagnar för de som har speciella pakethållare eller batteripack på elcykeln

 

Specifikation Royal Plus Hydro

Säckens  volym

56 liter

Vagnens totalvikt

5,4 kg

Chassits vikt

4,3 kg

Vagnens maxbelastning

50 kg

Chassits spårvidd  / höjd

50 cm / 108cm

Säckens bredd x djup x höjd

34 x 24 x 67 cm

Hjulstorlek/typ

25 cm solida eller luftfyllda kullagerhjul 

Termofack

ja

Krokar för varuvagn

ja

Ryggsäcksremmar

ja

Fakta om produkten
Artikelnummer:
14x-036-50
Kategori:

Skriv ut
Ställl en fråga om produkten
Share

Populära tillbehör

Cykelkoppling SH-1 130 kr R-1 Big Easy fäste 500 kr Bakljus för 200 kr