Att välja shoppingvagn

Royal HydroHur ska man veta vilken shoppingvagn som är bäst? Vi delar upp vagnarna i de stora kategorier. Vagnar med stora hjul kan dra större och tyngre last. De tar sig bättre fram på sämre underlag, inte minst är det bättre med stora hjul när det är mycket snö.

Vagnarna med mindre hjul kan passa mindre hushåll. De är också praktiska när man mest rör sig i stan, för de tar mindre plats på gatan, på bussen och kanske i hallen hemma. Du hittar vagnarna med hjulstorlek 20 cm, 25 cm och 29 cm under ”Shoppingvagn stora hjul” och vagnar med hjul i storlek 15 cm och 17 cm under ”Shoppingvagn små hjul”.

De flesta av våra vagnar kommer från tyska Andersen Shopper Manufaktur GmbH. Andersens tillverkar alla chassis i fabriken nära danska gränsen, så de är gjorda för att tåla nordisk klimat. Andersen ger tre års garanti på samtliga vagnar, något som skiljer Andersen från alla andra fabrikat som verkar i svensk marknad.

I princip* är alla säckar möjliga att montera på alla chassis. Här på hemsidan visar vi bara de vanligaste kombinationerna. Men vill du t ex bygga en vagn med minsta säcken (Petit) och största chassis (Royal Plus) så ser vi till att få fram vagnen precis som du har tänkt den. Vagnen Royal, som är mycket populär tack vare de stora 25 cm hjulen, går att få med fem olika hjul. Du kan se priserna på varje kombination på resp sida för varje vagn.

Slutligen har vi några specialvagnar under rubriken. Där hittar du de mycket populära Trappgående vagnarna.

* Det finns ett par riktigt stora säckar som kräver bredare chassi som Royal Plus eller Tura.