Lets Go Out - LGO
LetsGoOut RED
Let's Go Out Rollator - röd - fri frakt


Lagerstatus
Webbutik
Fler än 10 st
Fleminggatan Fler än 10 st
Produktbeskrivning

Svenska Trustcares stora succé. En smidig utomhusrollator med låg vikt, snygg design och stora svarta hjul som klarar att köras året om. Levereras fraktfritt med Posten till närmaste utlämningsställe.

 

 

 

De eleganta hjulen, större framtill än baktill, gör det lätt att svänga och komma över t ex trottoarkanter. Bakhjulen har dessutom skärmar som skyddar mot smutsstänk. Handtagen är ergonomiskt utformade av mjukt gummi med inbyggt stöd för handen. Let’s Go Out är den första rollatorn med inbyggd fjädring på bakhjulen vilket ger jämn och behaglig gång på alla underlag.

Sitsen till Let’s Go Out röd är i matchande svart konstläder, både snygg och slitstark och vattentålig. Let’s Go Out har inga synliga vajrar mellan handtag och broms, allt är elegant inbyggt och vajrarna är inte i vägen.

Godkänd som rollator för användare upp till 130 Kg samt CE-märkt. Finns i tre färger. På bilden visas rollator i röd lackering.

Se filmen om Let's Go Out. Läs mera om hur landstinget kan stödja ditt val av rollator. I "Fritt Val av rollator" berättar vi mera. 

Specifikation

  • Handtag    78 - 96 cm
  • Sitthöjd     59,5 cm
  • Längd        67 cm
  • Bredd        58,5 cm
  • Vikt           6,2 kg
  • Framhjul    24,5 cm
  • Bakhjul      20 cm

Lätt att fälla ihop med ett enkelt handgrepp i sitsen och transportera. Max bredd hopfälld 18 cm. Står själv då den är hopfälld. Bruksanvisning medföljer. Levereras färdigmonterad och hopfälld i kartong 68 x 21 x 85 cm. En smart liten väska som sitter under sitsen på rollatorn finns som tillbehör. Väskan kan lastas med max 5 kg ( se bilden nedan). Fraktemballage 68 x 21 x 85 cm, vikt 9 kg. 

Fakta om produkten
Artikelnummer:
TC0130
Kategori:

Skriv ut
Ställl en fråga om produkten
Share

Populära tillbehör

Väska brun/svart 249 kr Käpphållare, 195 kr Transportväska 795 kr